SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt gm muguri smochin 50ml buc plantextrakt

Pret 19,81 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
I3X004923

EXTRACT DIN MUGURI DE SMOCHIN


Compozitie (ingrediente): extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de Smochin (Ficus carica). Contine alcool etilic de cereale 18 % vol. Valoare energetica: 1,78 kcal/g.
Recomandari:
Aparat digestiv
Adjuvant in ulcer duodenal si gastro-duodenal cu dureri si tulburari dispeptice, singur sau asociat cu macerat glicerinic de Arin negru sau in cazuri rebele cu macerat glicerinic de Merisor (tratament de lunga durata); dischinezii gastrice, gastrite hiper- sau hipotonice, colite; adjuvant in manifestari psiho-somatice la nivel gastro-duodenal.
Mod de administrare:
In general, cate 2 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, dimineata si seara. In ulcer gastro-duodenal 3 ml, in putina apa, o datã pe zi, dimineata.
1 ml = aprox. 25 de picãturi
Peste 60 de ani dozele se reduc prin tatonare, in general la trei sferturi din doza adultului.
A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A se agita inainte de administrare

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

18,90 RON
84,44 RON
9,28 RON
161,18 RON
10,00 RON
18,12 RON