SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt gm muguri smochin 50ml buc plantextrakt

Pret 23,53 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
I3X004923

EXTRACT DIN MUGURI DE SMOCHIN


Compozitie (ingrediente): extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de Smochin (Ficus carica). Contine alcool etilic de cereale 18 % vol. Valoare energetica: 1,78 kcal/g.
Recomandari:
Aparat digestiv
Adjuvant in ulcer duodenal si gastro-duodenal cu dureri si tulburari dispeptice, singur sau asociat cu macerat glicerinic de Arin negru sau in cazuri rebele cu macerat glicerinic de Merisor (tratament de lunga durata); dischinezii gastrice, gastrite hiper- sau hipotonice, colite; adjuvant in manifestari psiho-somatice la nivel gastro-duodenal.
Mod de administrare:
In general, cate 2 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, dimineata si seara. In ulcer gastro-duodenal 3 ml, in putina apa, o datã pe zi, dimineata.
1 ml = aprox. 25 de picãturi
Peste 60 de ani dozele se reduc prin tatonare, in general la trei sferturi din doza adultului.
A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A se agita inainte de administrare

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

161,18 RON
18,12 RON
15,05 RON
21,28 RON
84,44 RON
18,90 RON