SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt gm muguri stejar 50ml buc plantextrakt

Pret 20,81 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
I3X004924

EXTRACT DIN MUGURI DE STEJAR


Compozitie (ingrediente): extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de *Stejar (Quercus pedunculata). Contine alcool etilic de cereale 18 % vol. Valoare energetica: 1,78 kcal/g
* Planta recoltata  ecologic.  
Certificare EcoInspect Ro-008.
Recomandari
Tonic, drenor general. Ajuta la ameliorarea asteniei fizice si psihice. Ajuta la detoxifierea generala a organismului
Cavitate bucala
Ajuta la ameliorarea simptomelor din afectiuni gingivale
Intestin
Ajuta la reglarea functiei intestinale in constipatie
Mod de administrare:
Adulti si copii peste 7 ani:
in general, cate 2 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, inainte de mese. In caz de asociere cu alte gemopreparate, in general, 3 ml, in putina apa, o data pe zi, inainte de masa. Durata administrarii poate varia între 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.
1 ml = aprox. 25 de picaturi
A nu se depsii doza zilnica recomandata!
A se agita inainte de administrare!
 
Atentionare:
Produsul determina o usoarã crestere a valorilor tensiunii arteriale.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

20,53 RON
20,53 RON
22,76 RON
14,34 RON
14,47 RON
20,81 RON