SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt gm muguri tei argintiu 50ml buc plantextrakt

Pret 20,81 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
I3X004925

EXTRACT DIN MUGURI DE TEI ARGINTIU


Compozitie (ingrediente): extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de *Tei argintiu (Tilia tomentosa). Contine alcool etilic de cereale 18 % vol. Valoare energetica: 1,78 kcal/g
* Plantã recoltatã ecologic.  
Certificare EcoInspect Ro-008.
Recomandari:
Sistem nervos
Ajuta la ameliorarea starilor de nervozitate, neliniste si stres imbunatateste calitatea somnului
Mod de administrare:
Adulti si copii peste 7 ani: in general, cate 2 ml, in putina apa, de 2-3 ori pe zi, inainte de mese sau câte 20 de picaturi, in putina apa, de 2 ori pe zi, in caz de efect paradoxal de usoara excitatie.
La copii intre 2 si 7 ani: in general, 1 ml, in putina apa, de 2-3 ori pe zi, inainte de mese sau cate 10 de picaturi, in putina apa, de 2 ori pe zi, in caz de efect paradoxal de usoara excitatie.
1 ml = aprox. 25 de picaturi
A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A se agita inainte de administrare!

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

69,00 RON
9,36 RON
71,73 RON
74,00 RON
26,82 RON
62,00 RON