SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt gm muguri ulm flacon plantextrakt

Pret 19,98 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X016564

Plantextrakt gm muguri ulm flacon  plantextrakt


Organotropism: piele, ficat (actiune secundara asupra ureei si colesterolului).
Actiune: dermoprorector si reguiarizant al secretiei pielii; reduce valoarea acidului uric, ureei si colesterolului. Este un remediu pentru orice stare inflamatorie in faza exudativa.
Recomandari: alopecie scboreica, piele grasa si lucioasa, transpiratie acida si urat mirositoare, dermatoze umede, scuamoase si buloase, eczeme culoase, afte, stomatite aftoase,Ieucoree, arsuri.
Mod de administrare: cate 50-70 de picaturi (2-3 ml), o data pe zi, in putina apa, in asociere cu alte macerate glicerinice.
Asocieri:
-in cruste lactate cu Extract din muguri de Nuc- Junglans regia MG=D1;
-in eczema acuta, eruptie eczematoasa si eczema umeda cu Extract din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG-D1;
- in dermatoze pustuloase cu Extract din muguri de Nuc - juglans regia MG-D1;
- in impetigo, plagi supurate cu Extract din muguri de Nuc - Juglans regia MG=Dl;
- in urticarie cu Extract din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG=D1;
- in acnee junila cu Extract din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG-D1, Extract din muguri de Nuc - jugians regia MG-D1 si Extract din muguri de Platan- Platanus orientalis MG=D1;
- in hidrosadenita cu Extract din muguri de Nuc - Juglans regia MG=D1;
-in herpes cu Extract din muguri de Nuc - juglans regia MG-D1; -in hiperuricemie si guta cu Extract din muguri de Frasin - Fraxinus excehior MG=D1.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

80,04 RON
65,00 RON
34,06 RON
13,50 RON
23,00 RON
16,00 RON