SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt gm muguri vita vie 50ml buc plantextrakt

Pret 19,98 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
I3X004926

EXTRACT DIN MUGURI DE VITA DE VIE
VITIS VINIFERA


Compozitie (ingrediente): extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de Vita de vie (Vitis vinifera). Contine alcool etilic de cereale 18 % vol. Valoare energeticã: 1,78 kcal/g
Recomandari
Sistem osteo-articular
Ajuta la ameliorarea durerilor articulare
Sistem respirator
Stimuleaza sistemul defensiv al organismului în afectiuni ale cailor respiratorii
Mod de administrare:
Adulti si copii peste 7 ani: in general, cate 2 ml, in putina apa, de 2-3 ori pe zi, inainte de mese. In caz de asociere cu alte gemopreparate, in general, 2 ml, in putina apa, o data pe zi, inainte de masa. La copii intre 2 si 7 ani: in general, cate 1 ml, in putina apa, de 2-3 ori pe zi, inainte de mese. Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupã 1 sau 2 luni de pauza.
1 ml = aprox. 25 de picaturi
A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A se agita inainte de administrare!

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

131,01 RON
33,72 RON
124,89 RON
83,59 RON
14,47 RON
71,55 RON