SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt manniphyt 50ml buc plantextrakt

Pret 25,60 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X011701

MANNIPHYT

Compozitie:
Extracte din: frunze de damiana (Turnera aphrodisiaca), extract din radacina de ginseng chinezesc (Panax ginseng), extract total de telina (Apium graveolens), extract din scoarta ``copacului de potenta`` (Muira puama).
Contine alcool etilic de cereale 65% vol.

Prezentare:
50 ml.

Actiune farmacologica:
Produsul fitoterapic MANNIPHYT combina 4 extracte de plante cu actiune de tonic masculin, afrodiziac recunoscute in intreaga lume. Actiunea telinei este usor afrodiziaca si de stimulare a glandelor sexuale si a corticosuprarenalei, in ceea ce priveste producerea de hormoni sexuali.
Este un adjuvant in evitarea esecurilor sexuale (dificultati de erectie sau ejaculare precoce) si totodata tonic general. Panax ginseng este o planta cu proprietati revitalizante, antistres, creste tonusul muscular. In sfera endocrino-sexuala stimuleaza producerea hormonilor masculini. Turnera aphrodisiaca, planta originara din Mexic, Brazilia si Antile, este tonic masculin, afrodiziac si antiastenic, folosit in medicina populara din tarile de origine. Muira puama, numita si copacul de potenta, originara din Brazilia, este un vechi remediu pentru cresterea apetitului sexual, dar folosita si in tratamentul reumatismului si al neurasteniei.

Indicatii:
Tonic masculin, afrodiziac, creste potenta sexuala, fitogeriatric (antiastenic, stimulent al memoriei).
Este indicat ca revitalizant masculin in perioade cu expunere la stres, precum si in tulburari de dinamica sexuala, mai ales in impotentele psihogene, survenite ca urmare a surmenajului fizic sau intelectual, cele de origine vasculara sau endocrina.

Administrare:
O lingurita, in putina apa, de 2 ori pe zi (la pranz si seara).

Producator:
PlantExtrakt

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

199,19 RON
98,62 RON
24,20 RON
75,17 RON
221,90 RON
155,33 RON