SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt mena q7 30cps cutie plantextrakt

Pret 29,66 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X016663

   


MenaQ7 - Vitamina K2 naturala
Compozitie

Produs original obținut din Natto/ soia fermentată biotehnologic. O capsulă conține: Vitamina K2 Mena Q7 (obținută din Natto/soia fermentată biotehnologic) în ulei de Floarea soarelui (echivalent la 45 mcg vitamina K2) 30 mg Colecalciferol (echivalent la 5 mcg vitamina D3) 0,2 mg ulei de In (Linum usitatissimum) 210 mg şi excipienți (glicerină, gelatină, oxid negru de fier şi oxid roşu de fier)


Actiune farmacologica

Susține sănătatea vaselor sanguine şi integritatea oaselor.


Indicatii terapeutice

Vitamină esențială pentru utilizarea calciului în organism
Susține sănătatea vaselor sanguine Scade riscul de apariție a afecțiunilor sistemului circulator
Asigură sănătatea oaselor
Reduce incidența afectării densității osoase
Utilă copiilor pentru susținerea dezvoltării oaselor la pubertate
Utilă adulților şi persoanelor de vârsta a treia pentru menținerea sănătății oaselor şi a arterelor.

Mod de administrare

Adulți şi copii a peste 12 ani: Se recomandă, în general, câte o capsulă o dată pe zi, administrată cu un pahar cu apă, înainte de masă.


 Vitamina K2 naturalaCompozitie:Produs original obținut din Natto (soia fermentată biotehnologic).Compozitie/capsulă:    Vitamina K2 (forma Menaquinona-7) obținută din Natto/soia fermentată biotehnologic, în ulei de Floarea soarelui (echivalent la 45 mcg vitamina K2) 30 mg    Colecalciferol (echivalent la 5 mcg vitamina D3) 0,2 mg    ulei de In (Linum usitatissimum) 210 mg    excipienți (glicerină, gelatină, oxid negru de fier şi oxid roşu de fier)Actiune farmacologica:Susține sănătatea vaselor sanguine şi integritatea oaselor.Indicatii terapeutice:    Vitamină esențială pentru utilizarea calciului în organism    Susține sănătatea vaselor sanguine Scade riscul de apariție a afecțiunilor sistemului circulator    Asigură sănătatea oaselor    Reduce incidența afectării densității osoase    Utilă copiilor pentru susținerea dezvoltării oaselor la pubertate    Utilă adulților şi persoanelor de vârsta a treia pentru menținerea sănătății oaselor şi a arterelor.Mod de administrare:Adulți şi copii a peste 12 ani: Se recomandă, în general, câte o capsulă o dată pe zi, administrată cu un pahar cu apă, înainte de masă.Prezentare:Cutie cu 30 de capsule.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

84,50 RON
70,00 RON
14,11 RON
12,74 RON
10,58 RON
25,28 RON