SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt plantagingival 10ml buc plantextrakt

Pret 9,58 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X011703

Plantextrakt plantagingival 10ml buc  plantextrakt


Compozitie
Badijonaj gingival
Extracte vegetale de: galbenele (Calendula officinalis), revent (Rheum palmatum) si tataneasa (Symphytum officinale) în glicerina farmaceutica.
Sticle de 20 mL prevazut cu pensula inclus in dop.

Actiune farmacologica
Antiseptic, analgezic, antiinflamator si cicatrizant. Efectele sunt datorate saponozidelor triterpenice si flavonelor din Calendula officinalis (galbenele) cu actiune antiseptica si antiinflamatoare, hidroxiantrachinonelor si taninurilor galice si catehice din Rheum palmatum (reventul) cu actiune antiinflamatoare si astringenta. Una dintre componentele amestecului de taninuri (galoildihidrocinamoilglucoza) are o actiune analgezica si antiinflamatoare comparabila cu a fenilbutazonei si a acidului acetilsalicilic; componenta principala din Symphytum officinale (tataneasa) este alantoina, cicatrizant puternic.

Indicatii terapeutice

•Stomatite, gingivite, afte, dureri cauzate de presiunea protezelor dentare.

Mod de administrare
De 2-3 ori pe zi se badijoneaza zona afectata, cu ajutorul pensulei incluse în dop, dupa care se spala pensula cu apa fierbinte înainte de reînchiderea flaconului.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

4,67 RON
49,90 RON
10,00 RON
6,89 RON
57,25 RON
49,52 RON