SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt plantagingival 10ml buc plantextrakt

Pret 9,58 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X011703

Plantextrakt plantagingival 10ml buc  plantextrakt


Compozitie
Badijonaj gingival
Extracte vegetale de: galbenele (Calendula officinalis), revent (Rheum palmatum) si tataneasa (Symphytum officinale) în glicerina farmaceutica.
Sticle de 20 mL prevazut cu pensula inclus in dop.

Actiune farmacologica
Antiseptic, analgezic, antiinflamator si cicatrizant. Efectele sunt datorate saponozidelor triterpenice si flavonelor din Calendula officinalis (galbenele) cu actiune antiseptica si antiinflamatoare, hidroxiantrachinonelor si taninurilor galice si catehice din Rheum palmatum (reventul) cu actiune antiinflamatoare si astringenta. Una dintre componentele amestecului de taninuri (galoildihidrocinamoilglucoza) are o actiune analgezica si antiinflamatoare comparabila cu a fenilbutazonei si a acidului acetilsalicilic; componenta principala din Symphytum officinale (tataneasa) este alantoina, cicatrizant puternic.

Indicatii terapeutice

•Stomatite, gingivite, afte, dureri cauzate de presiunea protezelor dentare.

Mod de administrare
De 2-3 ori pe zi se badijoneaza zona afectata, cu ajutorul pensulei incluse în dop, dupa care se spala pensula cu apa fierbinte înainte de reînchiderea flaconului.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

49,52 RON
4,67 RON
87,11 RON
6,89 RON
4,67 RON
58,66 RON