SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt polygemma nr.1 - stomac 50ml flacon plantextrakt

Pret 28,31 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X018098

Polygemma Stomac Nr.1 50 ml Plantextrakt
Produsele gemoterapice PlantExtrakt

Recomandari: Protejeaza stomacul,ajuta la reglarea aciditatii gastrice si sustine digestia.Ajuta la ameliorarea simptomelor din tulburari digestive.


Ingrediente:100g contin : extracte gemoterapice din muguri de Smochin -Ficus carica MG(1:20) 10G,muguri de Arin negru- Alnus glutinosa(planta recoltata ecologic)MG (1:20) 10g.

Contine
10% vol.alcool etilic din cereale si 70% glicerina.

Valoare energetica: 2,03 kcal/g.

Certificare
ECOINSEPCT Ro-008

Mod de administrare:

Adulti: cate 2 ml de 2 ori pe zi,diluati in putina apa,inainte de mese.In cazuri cronice sau recidivante se recomanda cure de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.

Produs opalescent! A se agita inainte de folosire!

Conditii de pastrare:

a se pastra la temperaturi de sub 25°C,ferit de lumina.

Extractele gemoterapice provin in special din partea tanara a arborilor si arbustilor si contribuie la detoxifierea organismului la diferite niveluri(ficat, rinichi, plamani, articulatii, stomac, intestine, circulatie arteriala sau venoasa, piele, etc.).

Sunt obtinute din tesuturi vegetale embrionare si inglobeaza intreaga esenta a plantei, fiind considerate adevarate „celule stem” vegetale.

Datorita gamei Polygemma, putem folosi vitaminele, sarurile minerale, aminoacizii si nutrientii necesari dezvoltarii plantei la intarirea si protejarea propriului organism.

Prezentare:

50 ml.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

3,29 RON
65,00 RON
35,32 RON
61,00 RON
23,00 RON
35,10 RON