SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt polygemma nr.17 - imunitate 50ml flacon plantextrakt

Pret 28,31 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X020525

Plantextrakt polygemma nr.17 - imunitate 50mlRecomandat pentru:

Respiratorii, Catar nazal, faringian, bronsic, Raceala si gripa, Raceala si gripa, Imunitate slabita, Antioxidanti - Radicali liberi, Convalescenta

PlantExtrakt, gripa, convalescenta, POLYGEMMA, raceala, imunitate
Produs de: PlantExtrakt
Creşte puterea de apărare a organismului

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Cătină albă, muguri de Porumbar, mlădiţe de Măceş si extract fitoterapic – suc de Echinacea purpurea herba

Actiune:
-Creşte puterea de apărare a organismului -profilaxie respiratorie
-Ajută la ameliorarea simptomelor din răceli, stări gripale
-Susţine refacerea organismului în convalescenţă
-Ajută la reducerea recidivelor

Se recomandă administrarea înaintea şi în timpul perioadelor cu risc crescut de îmbolnăvire

Compozitie:

-Extractul din muguri de Cătină albă prin aportul de vitamine şi minerale creşte rezistenţa organismului, ajută la ameliorarea simptomelor din infecţii respiratorii, are efect tonic general (tonifică sistemul nervos).
-Extractul din muguri de Porumbar tonic, stimulent în condiții de debilitate, activează axa hipotalamo-hipofizaro-suprarenaliană, reglând dizarmoniile hormonale, favorizează cresterea armonioasă a copiilor, scurtează perioada de convalescență.
-Extractul gemoterapic din mlădiţe de Măceş are efect antiinflamator, antialergic şi vitaminizant, este remediul inflamației localizate recidivante, ajută la scăderea incidenţei si la ameliorarea simptomelor din infecţiile căilor respiratorii.
-Extractul fitoterapic de Echinacea purpurea herba este cunoscut pentru efectul imunostimulator nespecific (mobilizarea leucocitelor, stimularea fagocitozei), antibacterian (oprirea acţiunii invazive a bacteriilor prin inhibarea hialuronidazei), antiviral (inhibarea multiplicării virusurilor).

Administrare:

-Pentru adulţi şi copii peste 7 ani, se administrează  câte 2  ml de 3 ori pe zi, diluaţi în puţină apă, înainte de mese - cure de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie
-Pentru copiii între 2 şi 7 ani doza se reduce la jumătate, 1 ml de 3 ori pe zi.

Prezentare:
50ml

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

33,84 RON
24,20 RON
51,64 RON
58,03 RON
24,69 RON
38,13 RON