SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt polygemma nr.5 - cavitate bucala / gat 50ml flacon plantextrakt

Pret 25,28 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X018102

Plantextrakt polygemma nr.5 - cavitate bucala / gat 50ml flacon plantextrakt

Extractele gemoterapice provin in special din partea tanara a arborilor si arbustilor si contribuie la detoxifierea organismului la diferite niveluri(ficat, rinichi, plamani, articulatii, stomac, intestine, circulatie arteriala sau venoasa, piele, etc.).

 

Sunt obtinute din tesuturi vegetale embrionare si inglobeaza intreaga esenta a plantei, fiind considerate adevarate „celule stem” vegetale.

 

Datorita gamei Polygemma, putem folosi vitaminele, sarurile minerale, aminoacizii si nutrientii necesari dezvoltarii plantei la intarirea si protejarea propriului organism.

 

Mod de administrare:adulti si copii peste 7 ani:cate 1 ml de 2-3 ori pe zi,diluat in putina apa,inainte de mese.In faza acuta se recomanda administrarea de 4-5 ori pe zi,timp de o zi,apoi se continua administrarea cu doze standard timp de 6 zile.                                                                                                                                     In cazuri cronice sau recidivante se recomanda cure de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.

 

Contraindicatii:Nu sunt.

 

Reguli:

 

A nu se lasa la indemana copiilor.

 

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat.

 

Prezentare:50 ml.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

80,17 RON
30,00 RON
38,00 RON
55,68 RON
87,49 RON
44,27 RON