SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt polygemma nr.5 - cavitate bucala / gat 50ml flacon plantextrakt

Pret 25,28 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X018102

Plantextrakt polygemma nr.5 - cavitate bucala / gat 50ml flacon plantextrakt

Extractele gemoterapice provin in special din partea tanara a arborilor si arbustilor si contribuie la detoxifierea organismului la diferite niveluri(ficat, rinichi, plamani, articulatii, stomac, intestine, circulatie arteriala sau venoasa, piele, etc.).

 

Sunt obtinute din tesuturi vegetale embrionare si inglobeaza intreaga esenta a plantei, fiind considerate adevarate „celule stem” vegetale.

 

Datorita gamei Polygemma, putem folosi vitaminele, sarurile minerale, aminoacizii si nutrientii necesari dezvoltarii plantei la intarirea si protejarea propriului organism.

 

Mod de administrare:adulti si copii peste 7 ani:cate 1 ml de 2-3 ori pe zi,diluat in putina apa,inainte de mese.In faza acuta se recomanda administrarea de 4-5 ori pe zi,timp de o zi,apoi se continua administrarea cu doze standard timp de 6 zile.                                                                                                                                     In cazuri cronice sau recidivante se recomanda cure de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.

 

Contraindicatii:Nu sunt.

 

Reguli:

 

A nu se lasa la indemana copiilor.

 

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat.

 

Prezentare:50 ml.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

16,87 RON
17,40 RON
22,58 RON
9,26 RON
14,11 RON
13,90 RON