SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt tinctura anghinare 50ml buc plantextrakt

Pret 9,42 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
I1X005773


Tinctura de anghinara
Compozitie


Extract vegetal din planta întreaga înflorita proaspata de anghinara.
Contine alcool etilic de cereale 55 % vol.
Cynara scolymusTM
Sticle de 30 mL
Actiune farmacologica

Prin continutul de polifenoli si heterozide flavonice se stimuleaza functiile hepatica si biliara, protejeaza ficatul. Metabolitii acestor compusi favorizeaza diureza si eliminarea toxinelor.
Indicatii terapeutice

    Tulburari legate de încetinirea functiilor hepatice si biliare, afectiuni datorate încarcaturii cu reziduuri si toxine a organismului, migrene digestive, artrite, dermatoze.

Mod de administrare

Câte 30 de picaturi de 2-3 ori pe zi, diluate în putina apa, între mese.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

26,35 RON
59,08 RON
15,30 RON
10,00 RON
55,00 RON
10,00 RON