SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt tinctura paducel 50ml buc plantextrakt

Pret 9,42 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
A2152


Tinctura de paducel
Compozitie


Crataegus monogyna TM
Extract vegetal din fructe proaspete de paducel.
Contine alcool etilic de cereale 40% vol.
Sticle de 30 mL
Actiune farmacologica

Tonic cardiac, vasodilatator, sedativ neurovegetativ, usor hipotensiv prin fitocomplexul care contine în principal oligomeri flavonici.
Indicatii terapeutice

    Adjuvant în cardiopatia ischemica dureroasa si nedureroasa, tahicardie, hipertensiune arteriala, nevroza cardiaca, tulburari neuro-vegetative, tulburari cardiace la menopauza. În administrare de durata s-a observat o ameliorare a simptomatologiei subiective si obiective în insuficienta cardiaca de origine ischemica sau hipertensiva.

Mod de administrare

Cate 30 de picaturi de trei ori pe zi, diluate în putina apa.
Atentionare:
Pentru administrare se va solicita avizul unui medic specialist.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

8,58 RON
30,44 RON
19,98 RON
34,56 RON
18,59 RON
9,67 RON