SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt tinctura propolis 30ml buc plantextrakt

Pret 16,25 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
I3X001684


Tinctura de propolis
Compozitie


Extract hidroalcoolic din propolis cu un conţinut minim de 1% flavonoide exprimate în cvercetină.
Conţine alcool etilic de cereale 65% vol.
Actiune farmacologica

Propolisul este substanţa răşinoasă colectată de albinele melifere, folosit încă din antichitate în tratarea diferitelor infecţii şi arsuri.
Tinctura de propolis este un remediu natural cu spectru larg având acţiune antiseptică, antibacteriană, antiparazitară, cicatrizantă datorită principiilor active : flavonoide, ceruri, balsamuri, ulei volatil, rezine,


Indicatii terapeutice

    Intern: adjuvant în afecţiuni ale căilor respiratorii superioare: faringite, laringite, în afecţiuni digestive şi parazitoze. Extern: cicatrizant în arsuri, plăgi atone, dermatoze diverse.

Mod de administrare

Intern: câte 10 de picături de trei ori pe zi, administrate pe zahăr.
Extern: aplicări locale pe zona afectată cu ajutorul unui tampon de vată.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

160,66 RON
10,00 RON
84,63 RON
16,89 RON
40,38 RON
32,70 RON