SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt tinctura salvie 50ml flacon plantextrakt

Pret 10,55 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
I1X010370

Tinctura de salvie
Compozitie


Salvia officinalis TM
Extract vegetal din frunze proaspete de salvie.
Contine alcool etilic de cereale 62% vol.
Sticle de 30 mL
Actiune farmacologica

Datorita continutului în ulei volatil, bogat în camfor si acetat de bornil, tinctura de salvie are actiune antispastica, antinevralgica, antibacteriana si sudorifica. Actiunea sudorifica se datoreaza scaderii activitatii glandelor secretorii sudoripare.


Indicatii terapeutice

    Intern - tulburari dispeptice (flatulenta, inflamatii ale mucoasei intestinale cu diaree), transpiratie exagerata pe fond neurovegetativ
    Extern - inflamatii ale cavitatii bucale si gatului.

Mod de administrare

Intern - cate 30 de picaturi de trei ori pe zi, diluate în putina apa;
Extern - gargarisme cu solutia diluata (o lingurita la 100 ml apa fiarta si racita).
Atentionare:
Nu se va administra la femeile gravide, datorita continutului de tuiona din uleiul volatil care determina excitabilitatea musculaturii netede uterine, favorizand contractiile.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

9,36 RON
47,17 RON
41,60 RON