SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt tinctura soc 50ml buc plantextrakt

Pret 9,42 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
I1X005788

Tinctura de socProdusele fitoterapice PlantExtrakt pot fi un ajutor pretios în profilaxia bolilor si excelenti adjuvanti la terapia medicamentoasã. Actionand de la primele semne de boalã, se poate reduce semnificativ ciclul evolutiv al acesteia.


Ca medici de familie sau medici specialisti, întretinerea unei stãri de sãnãtate pentru pacientii dumneavoastrã poate fi un obiectiv în realizarea caruia va puteti ajuta cu produsele fitoterapice PlantExtrakt.


CompozitieExtract vegetal din frunze și flori proaspete de Soc* (Sambucus nigra)Conține alcool etilic de cereale 55% vol.Valoare energetică: 3,85 kcal/g.Actiune farmacologicaAjută la eliminarea toxinelor prin transpirație.Aparat respirator - Ajută la ameliorarea simptomelordin infecții ale căilor respiratorii.


Indicatii terapeutice    Ajută la eliminarea toxinelor prin transpirație    Aparat respirator - ajută la ameliorarea simptomelor din infecții ale căilor respiratorii.Mod de administrareCâte 30 de picături de 3 ori pe zi, diluate în puțină apă.Condiții de depozitare:Se păstrează la temperatura camerei, ferit de lumină.A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

28,77 RON
40,51 RON
16,44 RON
15,96 RON
32,70 RON
26,42 RON