SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt tinctura soc 50ml buc plantextrakt

Pret 9,42 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
I1X005788

Tinctura de socProdusele fitoterapice PlantExtrakt pot fi un ajutor pretios în profilaxia bolilor si excelenti adjuvanti la terapia medicamentoasã. Actionand de la primele semne de boalã, se poate reduce semnificativ ciclul evolutiv al acesteia.


Ca medici de familie sau medici specialisti, întretinerea unei stãri de sãnãtate pentru pacientii dumneavoastrã poate fi un obiectiv în realizarea caruia va puteti ajuta cu produsele fitoterapice PlantExtrakt.


CompozitieExtract vegetal din frunze și flori proaspete de Soc* (Sambucus nigra)Conține alcool etilic de cereale 55% vol.Valoare energetică: 3,85 kcal/g.Actiune farmacologicaAjută la eliminarea toxinelor prin transpirație.Aparat respirator - Ajută la ameliorarea simptomelordin infecții ale căilor respiratorii.


Indicatii terapeutice    Ajută la eliminarea toxinelor prin transpirație    Aparat respirator - ajută la ameliorarea simptomelor din infecții ale căilor respiratorii.Mod de administrareCâte 30 de picături de 3 ori pe zi, diluate în puțină apă.Condiții de depozitare:Se păstrează la temperatura camerei, ferit de lumină.A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

26,71 RON
47,26 RON
62,77 RON
25,92 RON
37,20 RON
77,99 RON