SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Plantextrakt tinctura trei frati patati 50ml flacon plantextrakt

Pret 9,42 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
I1X010234

Tinctura de trei frati patati 30 ml PlantextraktProdusele fitoterapice PlantExtrakt pot fi un ajutor pretios în profilaxia bolilor si excelenti adjuvanti la terapia medicamentoasã. Actionand de la primele semne de boalã, se poate reduce semnificativ ciclul evolutiv al acesteia.


Ca medici de familie sau medici specialisti, întretinerea unei stãri de sãnãtate pentru pacientii dumneavoastrã poate fi un obiectiv în realizarea caruia va puteti ajuta cu produsele fitoterapice PlantExtrakt.


CompozitieViola tricolor TMExtract vegetal din herba înflorita proaspata de Trei frati patati. Contine alcool etilic de cereale 50% vol.Sticle de 30 mlActiune farmacologicaDiuretic si depurativ datorita sinergismului dintre flavonoidele cu actiune bacteriostatica, micostatica si de blocare a radicalilor liberi respectiv triterpenele cu actiune antialergica. Antocianii si carotenoidele contribuie la reechilibrarea sistemului redox al organismului.Indicatii terapeutice    Adjuvant în alergii de diferite forme, eczeme, urticarie, acnee, furunculoza.Mod de administrareCate 30 de picaturi de trei ori pe zi, diluate în putina apa.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

20,53 RON
20,53 RON
22,38 RON
14,47 RON
15,96 RON
22,76 RON