SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Goldnutrition protein bar low carb crunchy caramel si alune

Pret 7,30 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
BX0024221

GOLDNUTRITION PROTEIN BAR LOW CARB CRUNCHY CARAMEL SI ALUNE – 40g

 

 

 

    

GOLDNUTRITION PROTEIN BAR LOW CARB CRUNCHY CARAMEL SI ALUNE este o gustare ideala, bogata in proteine si fibre cu un continut scazut de carbohidrati. Studiile arata ca un conținut ridicat de proteine ​​și o cantitatea mica de carbohidrati, imbunatatesc semnificativ sistemul metabolic si au beneficii in metabolizarea glucozei pe termen mediu si lung. Acest tip de dieta este eficient in pierderea greutatii si mentinerea ei, previne dezechilibrele metabolice si ajuta la mentinerea sanatatii fizice. Protein bar low carb crunchy este recomandat in diete deoarece este bogat in fibre si are un continut scazut de zahar. Batonul ajuta in curele de slabire, controleaza apetitul, regleaza tranzitul intestinal, imbunatateste profilul glicemic.

Ingrediente: proteine din lapte (cazeina si zer) (34%), sirop de oligofructoza, ciocolata negra (pasta de cacao, zahar, unt de cacao, pudra de cacao, emulgator(lecitina din soia), aroma de vanilie) (16%), alune (10%), agent de umectare (sorbitol, glicerina), proteine din zer (izolat proteic din zer, faina de orez, emulsificator (lecitina din soia)) (4%), ulei de floarea soarelui, arome, colorare (caramel), regulator de aciditate (acid citric), indulcitor (glicozide din stevie). Poate contine urme de gluten, oua, alune, sulfiti, seminte de susan si alti derivati.

Producator: ECO-NUTRACEUTICOS Adresa: Rua dos Bem-Lembrados no. 141 Manique, 2645-471 Alcabideche - PORTUGALIA AscultaţiCitiţi fonetic 

Dicţionar - Afişaţi dicţionarul detaliat

Importator si distribuitor: GOLDNUTRITION EEC SRL, Bucuresti str.George Vraca,  nr. 8, et.2, sector 1, Bucuresti.A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul: vezi ambalaj (luna, an).

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

77,90 RON
87,49 RON
2,99 RON
5,80 RON
2,99 RON
29,66 RON