SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Goldnutrition protein bar low carb crunchy ciocolata

Pret 8,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
BX0024223

GOLDNUTRITION PROTEIN BAR LOW CARB CRUNCHY CIOCOLATA – 40g

 

 

GOLDNUTRITION PROTEIN BAR LOW CARB CRUNCHY CIOCOLATA este o gustare ideala, bogata in proteine si fibre cu un continut scazut de carbohidrati. Studiile arata ca un conținut ridicat de proteine ​​și o cantitatea mica de carbohidrati, imbunatatesc semnificativ sistemul metabolic si au beneficii in metabolizarea glucozei pe termen mediu si lung. Acest tip de dieta este eficient in pierderea greutatii si mentinerea ei, previne dezechilibrele metabolice si ajuta la mentinerea sanatatii fizice. Protein bar low carb crunchy este recomandat in diete deoarece este bogat in fibre si are un continut scazut de zahar. Batonul ajuta in curele de slabire, controleaza apetitul, regleaza tranzitul intestinal, imbunatateste profilul glicemic.

Ingrediente:  proteine din lapte (cazeina si zer) (38%), ciocolata neagra pentru acoperire (pasta de cacao, indulcitor (maltitol), unt de cacao, emulgator (lecitina din soia), (25%), sirop de oligofructoza, sirop de colagen din porc, (12%), agent de umectare (polidextroza), proteine din zer(izolat proteic din zer, faina de orez, emulgator (lecitina din soia)), chipsuri de ciocolata, glicerina (agent de umectare), pudra de cacao, unt de cacao, agent de ingrosare (guma xantan), colorare (caramel), indulcitor (glicozide din stevie). Poate contine urme de gluten, oua, alune, sulfiti, seminte de susan si alti derivati.

Producator: ECO-NUTRACEUTICOS Adresa: Rua dos Bem-Lembrados no. 141 Manique, 2645-471 Alcabideche - PORTUGALIA AscultaţiCitiţi fonetic 

Dicţionar - Afişaţi dicţionarul detaliat

Importator si distribuitor: GOLDNUTRITION EEC SRL, Bucuresti str.George Vraca,  nr. 8, et.2, sector 1, Bucuresti.A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul: vezi ambalaj (luna, an).

 

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

25,28 RON
12,40 RON
12,90 RON
14,73 RON
55,68 RON
12,20 RON