SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Panier des sens - geranium - apa de parfum 50 ml

Pret 85,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
CX0023949

PANIER DES SENS

GERANIUM – APA DE PARFUM  50 ML

Cu aroma de geranium. Netestat pe animale.

Aceasta apa de parfum armonizeaza perfect prospetimea notelor de geranium si bujor cu cele incantatoare ale moscului. O aroma proaspata si delicata cu efect energizant si revigorant.

Instructiuni de utilizare: Pulverizati de la distanta pe gat sau pe incheietura mainii. Evitati contactul cu ochii.A nu se lasa la indemana copiilor.

Pentru uz extern. Inflamabil.

Producator: Panier des Sens, La Ciotat, Franta. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti,  str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net.

A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj.

Ingrediente, lot: vezi ambalaj.     EAN.3760062887656

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

13,90 RON
39,00 RON
31,19 RON
66,70 RON
32,30 RON
21,00 RON