SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Purasana afin-american (cranberry) bio 30 cps 360 mg flacon biovita

Pret 70,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
I039X019468

Purasana afin-american (cranberry) bio 30 cps 360 mg flacon biovita

Supliment alimentar bazat pe o singura planta.

Flacon cu 30 capsule vegetale

INDICATII: - Sustine buna functionare a tractului urinar - Imbunatateste functia excretorie a rinichilor - Ajuta la scaderea aderentei bacteriilor la peretii uretrei si ai vezicii urinare - Ajuta la eliminarea disconfortului urinar Mod de utilizare:

Se recomanda cate 1 capsula pe zi.

Avertizari: Contraindicat in caz de alergie la aspirina, gastrita atrofica, diabet, hipoclorhidrie, litiaza renala. Femeile insarcinate trebuie sa ceara avizul medicului inainte de administrare. Poate interactiona cu anticoagulante (Warfarina), inhibitori ai pompei de protoni (Omeprazol), blocanti ai receptorilor histamici de tip II (Cimetidina, Ranitidina) la administrare concomitenta.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Importator si distribuitor:  PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str.Nicolae Filipescu nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

20,81 RON
47,74 RON
9,28 RON
20,81 RON
93,21 RON
30,10 RON