SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Rotta natura bettarax forte 30 cps

Pret 17,75 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
PX0006959

Bettarax forte ROTTA NATURA 30 CPS

Ingrediente : Extract 10:1 din flori de Trei-frați-pătați (Viola tricolor) 80 mg., extract 10:1 din frunze de Mesteacăn (Betula pendula)75 mg., extract din frunze de Coada șoricelului (Achilea milefolium) 60 mg., extract  4:1 din rădăcini de Urzică (Urtica dioica) 60 mg., extract 10:1 din rădăcină de Păpădie (Taraxacum officinale) 50 mg./cps. gelatină (capsulă), dextrină din grâu

 

Descriere: Bettarax Forte este un supliment natural creat pentru a elimina dezechilibrele produse de alergenii din mediu; susține organismul în obținerea unei reacții adecvate față de acești factor; determină o reacție normală a organismului la acțiunea alergenilor din mediu; fluidizează secrețiile bronșice și favorizează eliminarea acestora; favorizează eliminarea eficientă a substanțelor toxice din organism prin transpirație și la nivel renal; susține integritatea și sănătatea pielii și a țesutului conjunctiv subcutanat 

Avertizări: Poate interacționa cu produse anticoagulante, heparine cu densitate redusă, agenți trombolitici sau potasiu  la administrare concomitentă.

Contraindicat femeilor gravide, care alăptează,  persoanelor cu edem cardiac sau renal, persoanelor cu obstrucție a căilor biliare, în empiem al vezicii biliare sau ileus.

 

Mod de utilizare:

Câte o capsulă de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate