SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Salthouse crema faciala de zi 50ml flacon salthouse

Pret 26,56 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X022577

Salthouse crema faciala de zi 50ml flacon salthouse

Formula de protectie pentru un ten fin si suplu. Fata este extrem de expusa si complet neprotejata fata de factorii de mediu din timpurile noastre, aer cald uscat si frig extrem. De multe ori stresul si un regim alimentar dezechilibrat lasa si ele cate o amprenta. Consecinta: pielea este tensionata si iritata.

Combinatia unica de minerale extrem de eficiente,alantoina si ureea, substante care hidrateaza si catifeleaza pielea, se regasesc in aceasta crema hidratanta de zi, care reda instantaneu o relaxare completa a pielii. Functiile naturale ale pielii sunt refacute, umiditatea este blocata în straturile inferioare ale pielii si echilibrul pielii este restaurat.

Pielea de culoare rosie este atenuata si chiar si cele mai uscate zone ale pielii devin fine, netede si catifelate din nou. Deasemenea este potrivita pentru ingrijirea cosmetica a tenului cu neurodermatita si psoriazis. Ph-ul neutru, fara parfum, parafina, PEG si parabeni.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

40,00 RON
28,99 RON
63,55 RON
37,74 RON
81,08 RON
24,20 RON