SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Salthouse masca faciala exfolianta 10ml cutie salthouse

Pret 5,56 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X022590

Salthouse masca faciala exfolianta 10ml cutie salthouse

Pentru un ten curatat si radiant, ingrijire extrema a tenului din adancimile Marii Moarte. Acest fluid mineral concentrat din sursele antice de la Marea Moarta, cu magneziu, calciu, oligoelemente, potasiu, brom si multe alte urme de elemente este un complex rafinat de ingrijire a pielii naturale pentru un ten neted, frumos, luminos. Combinatia echilibrata de cele mai fine particule exfoliante naturale din samburi de caise si nisip din mare indeparteaza bine depozitele de piele.

Aceasta formula speciala cu pretioase minerale din Marea Moarta determina un efect de curatare profund extrem de delicat in timp ce echilibreaza nivelul de hidratare al pielii. Pentru un ten clar si o piele mai fina si o stralucire proaspata! Produs testat dermatologic.

Mod de utilizare

Aplicati pri miscari circulare usoare, tamponand usor pielea, evitand zona din jurul ochilor si a gurii. Lasati timp de aproximativ 10 minute si apoi clatiti cu multa apa calduta, fara sapun. Va recomandam sa folositi aceasta masca o data sau de doua ori pe saptamana.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

35,00 RON
44,50 RON
50,00 RON
85,00 RON
8,80 RON
39,50 RON