SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Salthouse masca faciala hidratanta 10ml cutie salthouse

Pret 5,56 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X022586

Salthouse masca faciala hidratanta 10ml cutie salthouse

Hidrateaza, tonifica si reimprospateaza tenul. Ingrijire extrema a tenului din adancimile Marii Moarte. Acest fluid mineral concentrat din sursele antice de la Marea Moarta, cu magneziu, calciu, oligoelemente, potasiu, brom si multe alte urme de elemente este un complex rafinat de ingrijire a pielii naturale pentru un ten neted, frumos, luminos. Aceasta masca crema racoritoare imbogatita, hidrateaza pielea in timp ce face vizibil mai ferma.

Extracte de plante selectate, cum ar fi aloe vera, Hamamelis si castravete, combinate cu minerale de calitate premium la Marea Moarta confera o hidratare puternica si blocheaza apa in celulele pielii, pentru a preveni pierderea de umiditate. Tenul va aparea mai odihnit, mai ferm, iar pielea mai stralucitoare! Produs testat dermatologic.

Mod de utilizare

Aplicati pe tenul curatat, evitand zona din jurul ochilor si a gurii. Lasati timp de aproximativ 10 minute si apoi stergeti cu un disc demachiant moale. Resturile de masca se intind ca o crema hidratanta. Va recomandam sa utilizati aceasta masca de 2-3 ori pe saptamana

 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

39,50 RON
85,00 RON
12,87 RON
35,00 RON
8,80 RON
50,00 RON