SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Sano vita ghimbir confiat 100gr punga sano vita

Pret 6,90 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
F1X024110

Sano vita ghimbir confiat 100gr punga sano vita

Nenumarate leacuri traditionale si moderne folosesc binefacerile rizomilor de ghimbir deoarece acestia combat febra, durerile si greata. In plus, ghimbirul stimuleaza circulatia sangelui, activeaza metabolismul, te ajuta sa arzi grasimile, regenereaza pielea si are o actiune puternic antioxidanta. Dar, in acelasi timp, ghimbirul este revigorant, combate starile de oboseala, este vasodilatator, activeaza circulatia sanguina periferica, eliminand simptomele de maini si picioare reci, previne riscul formarii de cheaguri de sange, previne afectiunile cardiovasculare, are proprietati antitumorale, are un efect linistitor. Este folosit impotriva durerilor de stomac, pentru usurarea digestiei, in cazul senzatiilor de voma, al raului de avion sau de mare, al balonarilor abdominale si al durerilor de ficat, dar si pentru reducerea nivelului de colesterol si pentru tratatarea bolilor de inima. In cazul artritei reumatoide se obtine o reducere sensibila a durerilor. 
Ghimbirul este un adevarat medicament, dar, inainte de toate, reprezinta un ingredient nelipsit din bucataria multor popoare. In primul rand, pentru aportul important pe care il aduce pentru sanatate, dar si pentru aroma cu care poate imbogati majoritatea felurilor de mancare. 
Cantitate: 100 g.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

11,40 RON
27,00 RON
14,87 RON
12,50 RON
17,40 RON
9,50 RON