SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Santo raphael sirop coacaz negru 520ml sticla santo raphael

Pret 22,96 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
F1X017812

Santo raphael sirop coacaz negru 520ml sticla santo raphael

Indicatii:
Produsul este obţinut prin macerare la rece şi păstrează integral proprietăţile curative ale fructelor de coacăz negru (în special conţinutul de vitamina C, care este foarte uşor distrusă prin fierbere).

Coacăzele negre sunt foarte bogate în vitaminele C şi A, în săruri de potasiu şi de calciu.

Se recomandă ca adjuvant în caz de: astenie, stări de stres, oboseală, tulburări de vedere, fragilitate capilară, varice, hemoroizi, infecţii urinare şi hipertensiune arterială, având proprietăţi diuretice.
 
Contraindicatii:
Nu va fi utilizat de către persoanele care suferă de diabet zaharat.
 
Mod de utilizare:
Se amestecă 2 linguri de sirop la o cană cu apă plată sau apă de izvor şi se bea de 3 ori pe zi.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

22,96 RON
22,96 RON
22,96 RON
23,69 RON
26,73 RON
22,96 RON