SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Santo raphael sirop telina 500ml buc santo raphael

Pret 22,96 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
F3X002817

Santo raphael sirop telina 500ml buc santo raphael]Efort intelectual prelungit, tonic al sistemului nervos, astenie sexuala

Indicatii:

Excelent tonic al sistemului nervos, eficient in perioadele de efort intelectual prelungit, examene, de asemenea in perioadele de refacere dupa efort fizic si intelectual prelungit, surmenaj, stres, aduce organismului un bogat aport de vitamine: C, A, E, B1, B2, B3 si substanee minerale: Na, Ca, P, Fe, Mg, Mn, Cu, dinamizeaza poteneialul sexual si este tonic afrodiziac, fiind recomandat in caz de astenie sexuala. Este racoritor si ajuta la eliminarea apei din organism. Este recomandata persoanelor care se confrunta cu stari de stres si oboseala. La indulcirea preparatului s-a folosit zaharul invertit pentru a evita efectele nedorite ale zaharului rafinat.

Contraindicatii:

Nu va fi utilizat de catre persoanele care sufera de diabet zaharat.

Administrare:

Se amesteca 2 linguri de sirop la o cana cu apa plata sau apa de izvor si se bea.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

22,96 RON
22,96 RON
16,08 RON
17,40 RON
17,40 RON
19,14 RON