SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Secom bentonine clay 326gr

Pret 71,46 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0008408

Bentonite clay (oily skin) SECOM 326 gr

Ingrediente:  bentonite ( bentonita de sodium – argila naturala) 100%

Descriere: Bentonita reprezinta o argila renumita pentru proprietatile sale terapeutice, fiind utilizata din cele mai vechi timpuri pentru infrumusetarea si reimprospatarea pielii. Bentonite Clay (Oily skin) stimuleaza detoxifierea cutanata, indepartand excesul de sebum, celulele devitalizate, toxinele si alte impuritati, inclusiv in acnee. Contribuie la reechilibrarea florei cutanate si exercita efect astringent si matifiant, reducand aspectul porilor, al punctelor albe si negre. Promoveaza sinteza colagenica, esentiala pentru mentinerea aspectului tanar al pielii.

Mod de utilizare: Pentru rezultate optime se amesteca 2 masuri de argila de bentonita cu 3 masuri de apa. Proportiile pot varia in functie de cantiatea si consistenta dorite. Se aplica un strat generos pe fata si gat, evitand zona ochilor. Se lasa sa actioneze 15-20 de minute, apoi se clateste si se aplica o crema hidratanta.
Se poate utiliza saptamanal sau pentru tratamentul local al imperfectiunilor.
Fiecare flacon contine aproximativ 42 de masuri de argila de bentonita, insa aceasta se poate compacta in mod natural

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

5,07 RON
21,90 RON
96,75 RON
58,80 RON
41,02 RON
22,90 RON