SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Secom beyond garlic 60cps flacon kal

Pret 62,05 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X022176

Secom beyond garlic 60cps flacon kal

 • functionarea normala a sistemelor cardiovascular si digestiv:
  • participa la metabolismul trigliceridelor si al colesterolului (ajuta la reducerea sintezei colesterolului la nivelul hepatocitelor, a colesterolului total, a LDL colesterol, ajuta la cresterea nivelului HDL colesterol): reduce actiunea enzimelor HMG-CoA reductaza (hidroximetilglutaril-CoA reductaza) si sterol-4-alfa-metil oxidaza
  • ajuta la reducerea agregarii plachetare: diminueaza cantitatea de fibrina si stopeaza formarea in exces a acesteia prin scaderea nivelului prostaglandinei (efect anticoagulant)
  • ajuta la mentinerea valorilor normale ale presiunii arteriale: regleza nivelul enzimei de conversie a angiotensinei si stimuleaza productia de oxid nitric
  • protejeaza peretii arterelor
  • reduce si stabilizeaza placa de aterom
  • creste activitatea enzimelor de faza II de detoxifiere hepatica: glutation transferaza si quinine reductaza
 • reducerea actiunii unor agenti virali, fungici si parazitari: protejeaza bacteriile prietenoase, efect bactericid, fungicid (allistatin I, II)
 • functionarea normala a sistemului respirator:
   • ajuta la fluidizarea secretiilor bronsice
   • ajuta caile respiratorii superioare
  • protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
  •  
  • Compozitie :per
   1 capsula
   mg
   450

   (Allium sativum)(garantat 5400mcg [12 000 mcg/g])(ulei)

    
   mg
   125

   (Allium sativum)(bogat in E- si Z-ajoenes, dithiins, dialil sulfide)(macerat uleios din bulbi proaspeti)

    
   mg
   50

   (Allium cepa)(macerat uleios din bulbi proaspeti)

    

   compusi pe baza de sulf (allicina, allina, ajoene), sulfide (vinil dithins, dialil), uleiuri volatile, enzime (allinaza, peroxidaza, miracinaza), carbohidrati (sucroza, glucoza), minerale (seleniu, fosfor, potasiu, sulf, calciu, magneziu, sodiu, fier, mangan , iod), aminoacizi (cisteina, glutamina, izoleucina, metionina), bioflavonoide (quercitina, cianidina), alistatin I si II, vitamine (A, C, E, B1, B2, B3, betacaroten)

   Administrare

   Cate 1 capsula/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

   A nu se depasi doza zilnica recomandata

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

9,14 RON
41,00 RON
41,00 RON
36,10 RON
7,30 RON
2,45 RON