SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Secom calcium magnezium with vit.d 90cps

Pret 56,45 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
PX0008374

Calcium magnesium with vitamin D SECOM 90 capsule

 

Ingrediente/4 capsule: calciu ((carbonat/hidroxid/citrat/chelatat cu aminoacizi) 1000 mg, magnezi

 

Descriere: Formula superioara, pe baza de calciu, magneziu si vitamina D2, pentru sanatatea sistemelor osteoarticular, muscular, nervos si imunitar.

Contribuie la: mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange ; absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului; mentinerea sanatatii sistemului osos; functionarea normala a sistemului muscular, a sistemului nervos si a sistemului imunitar; o neurotransmisie normala ; reducerea oboselii si extenuarii ;  mentinerea sanatatii psihice ; mentinerea sanatatii dintilor ; procesul de diviziune si de diferentiere celulara ; metabolismul energetic normal ; echilibrul electrolitic ; coagularea normala a sangelui ; functionarea normala a enzimelor digestive ; sinteza normala a proteinelor.

 

 Mod de  administrare: Cate 4 capsule/zi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate

 

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

21,90 RON
20,31 RON
14,67 RON
20,01 RON
34,22 RON
5,60 RON