SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Secom k-2 100mcg flacon kal

Pret 107,69 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X022177

Secom k-2 100mcg flacon kal

K-2 100 mcg contine vitamina K-2 din sursa naturala, ce asigura suport pentru formarea normala a oaselor si mentinerea sanatatii sistemului vascular.

Vitamina K-2 (MK-7) este o vitamina liposolubila produsa prin fermentatie bacteriana din natto (mancare traditionala japoneza numita Natto, obtinuta prin fermentarea boabelor de soia nemodificata genetic in prezenta bacteriei Bacillus subtillis).

Produsul contribuie la:

- coagularea normala a sangelui;

- mentinerea sanatatii sistemului osos.

Compozitie: - per tableta: 100 mcg

Ingredient activ Cantitate DZR*
Vitamina K (menachinona -7, MK-7) - extrasa din Natto 100 mcg  

*DZR = Doza zilnica recomandata

Administrare: - cate 1 tableta/zi la masa cu 200 ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Mod de prezentare: - Flacon cu 60 tablete

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

57,21 RON
58,42 RON
61,50 RON
28,04 RON
29,72 RON
29,72 RON