SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Secom liquid iron 10mg 118.50ml flacon childlife essentials

Pret 73,30 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X023215

Secom liquid iron 10mg 118.50ml flacon childlife essentials

Avantaje:

    contine fier bisglicinat care este o forma de fier chelatat (doua molecule ale aminoacidului glicina sunt legate covalent la o molecula de fier) care asigura:
        toleranta digestiva: nu produce constipatie, greata, gust metalic, manifestari care pot aparea in cazul administrarii suplimentelor cu fier anorganic (in stomac fierul bisglicinat nu se disociaza in fier si glicina)
        biodisponibilitate crescuta:
            fierul bisglicinat este absorbit usor datorita afinitatii crescute a celulelor intestinului subtire pentru aminoacizi (glicina)
            molecula de fier bisglicinat fiind neutra electric nu adera la peretele intestinal si nu formeaza cu alte substante (de ex.: fitati, oxalati, polifenoli, unele medicamente etc.) compusi insolubili care nu pot fi utilizati de organism si sunt eliminati prin fecale, reducand absorbtia atat a fierului cat si a celorlalte substante
            capacitate crescuta de transfer a fierului in sange datorita masei moleculare mici (aproximativ 204 Daltoni)
        siguranta in administrare:
            nu produce toxicitate: dupa absorbtia in mucoasa intestinala fierul bisglicinat este descompus in fier si glicina si utilizat in functie de nevoile organismului
            nu blocheaza absorbtia altor elemente nutritive (de ex.: vitamina E, vitamina C, calciu): fierul bisglicinat se absoarbe la nivelul receptorilor pentru proteine din intestinul subtire, lasand liberi receptorii pentru celelalte grupe de nutrienti
            nu modifica proprietatile alimentelor in care este adaugat
    gust natural de fructe, indragit de copii
    ajunge pana la 47 de zile de administrare

Fierul este un element esential pentru sanatatea organismului. Are un rol important in oxigenarea tesuturilor, dezvoltarea sistemului imunitar, integritatea tesutului conjunctiv, sanatatea cardiovasculara si dezvoltarea cognitiva.
Fierul este o componenta importanta a hemoglobinei, mioglobinei si feritinei. Aceste proteine sunt implicate in transportul, depozitarea si eliberarea de oxigen in tesuturi. Deficitul de fier din organism se intanleste frecvent la sugarii de peste sase luni si la copiii mici.

    formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei
    transportul normal al oxigenului in corp
    functia cognitiva normala
    reducerea oboselii si extenuarii
    metabolismul energetic normal
    functionarea normala a sistemului imunitar
    procesul de diviziune celulara normala

Compozitie     Fier   10 mg

    (bisglicinat)
Administrare : Copii sub 1 an: cate ½ – 1 lingurita/zi
Copii 1-4 ani: cate ½ -1 lingurita/zi
Copii peste 4 ani: 1 lingurita/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
A se administra simplu sau amestecat cu bautura preferata a copilului.
A se agita bine inainte de utilizare.

Supradoza accidentala cu produse ce contin fier este letala pentru copiii sub 6 ani.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

6,90 RON
27,00 RON
24,99 RON
20,31 RON
15,17 RON
8,46 RON