SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Secom pqq 20mg 30cps

Pret 168,61 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
PX0008350

PQQ 20mg 30 capsule

Ingrediente: BioPQQ (sare disodica a pirolochinolin chinonei) 20mg

Descriere: Pirolochinolin chinona (PQQ) este un cofactor in ciclul redox si un nutrient esential, fiind implicata in generarea, dezvoltarea si protectia celulara. Fiind nutrient esential, nu poate fi sintetizat de catre organism, fiind nevoie de un aport extern.
PQQ actioneaza direct asupra enzimelor-cheie din mitocondrii, producatoare de energie in celule. Ca urmare, PQQ imbunatateste productia de energie si sustine biogeneza mitocondriilor, adica generarea de noi mitocondrii in celulele imbatranite. In urma acestei calitati unice, PQQ vine sa sustina sanatatea si longevitatea umana prin reducerea efectelor imbatranirii.
Pe baza studiilor s-a demonstrat ca atat singura, cat si in combinatie cu CoQ10, profilul sau nutritional unic imbunatateste si sustine sanatatea inimii si functiile creierului.

-       incetinirea procesului de imbatranire celulara (stimuleaza longevitatea celulara)

-       stimuleaza biogeneza mitocondriala (formarea de noi mitocondrii in celulele imbatranite) prin activarea unor cai de semnalizare moleculara

-       creste capacitatea mitocondriilor de a produce energie si de a o stoca sub forma de ATP (adenozin trifosfat) 

-       protejeaza ADN-ul mitocondrial

-       imbunatatirea sanatatii si functiilor cardiovasculare

-       reduce stresul oxidativ care produce modificari de reperfuzie

-       mentine functiile mitocondriale in miocard

-       imbunatatirea sanatatii si functiilor sistemului nervos central (memorie, concentrare, gandire logica)

-       imbunatateste timpul de recuperare dupa modificari neurologice (sustine functiile mitocondriale in celulele nervoase)

-       protejeaza neuronii impotriva actiunii radicalilor liberi prin activarea factorului Nrf2

-       protejeaza celulele nervoase impotriva acumularii si oxidarii proteinei beta-amiloid

-       ajuta la mentinerea nivelului normal al dopaminei (protejeaza neuronii dopaminergici prin mentinerea nivelului proteinei DJ-1 cu rol antioxidant, reducerea acumularii neuronale a proteinei alfa-synucleina)

-       reduce toxicitatea neuronala produsa de excesului de glutamat prin modularea receptorilor NMDA

-       stimuleaza sinteza factorului de crestere neuronala

-       protejeaza celulele Schwan producatoare de mielina

-       normalizarea diviziunii celulare

-       mentine nivelul normal al ATP, reduce stresul oxidativ, induce apoptoza celulelor anormale

-       imbunatateste raspunsului imunitar

-       mentinerea valorilor normale ale tensiunii arteriale, colesterolului, trigliceridelor, glucozei si la protejarea impotriva obezitatii si a incarcarii grase a ficatului

-       regleaza metabolismul energetic

-       imbunatateste sensibilitatea celulara la insulina

-       reducerea producerii in exces a melaninei

Administrare: Cate 1 capsula/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Pentru rezultate optime a se asocia cu produsul QH-absorb® (Co-Q10 200mg) de la Jarrow Formulas®).

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

13,70 RON
20,88 RON
22,62 RON
22,43 RON
14,85 RON
19,30 RON