SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Secom sambuactin black elderberry 200mg 60cps flacon solaray

Pret 59,29 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X023002

Secom sambuactin black elderberry 200mg 60cps flacon solaray

Avantaje:
contine extract standardizat din fruct de Soc, 200mg/comprimatgarantat 8mg [2%] polifenoliadaos de vitamina C pentru cresterea eficientei.Contribuie la:protectia aparatului respirator superior si inferior: amelioreaza tusea si calmeaza durerile din gatajuta la functionarea normala a activitatii secretorii a mucoaselorajuta la fluidificarea secretiilor si la expectoratia mucusului din caile respiratoriiajuta la reducerea inflamatiilorajuta la reducerea actiunii agentilor patogeni virali si bacterienimentinerea functionarii normale a sistemului imunitarprotejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.Compozitie:Per 2 comprimate:Soc400 mg

(Sambucus nigra)(extract standardizat din fruct, garantat 8mg [2%] polifenoli)

Vitamina C200 mg.Administrare:

Cate 2 comprimate de 1-4 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Pentru copii sub varsta de 6 ani se reduce doza la 1 comprimat/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

SAMBUACTIN BLACK ELDERBERRY 200mg  60 cpr pentru supt Secom.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

12,74 RON
8,39 RON
14,11 RON
11,89 RON
17,60 RON
38,00 RON