SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Senssitive gel puterea calului 500ml cutie senssitive

Pret 19,77 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X020051

Senssitive gel puterea calului 500ml cutie senssitive

Gelul-balsam Puterea Calului cu ingredientele sale valoroase, racoreste, revigoreaza si relaxeaza in special dupa efort fizic si sport.
 
Este foarte benefic pentru spate si pentru picioare.
 
Mod de utilizare:
Se aplica pe suprafete mai mari si se maseaza bine. La nevoie de poate repeta.
 
Precautii:
A se evita contactul cu ochii, rani deschise si mucoase. A nu se folosi pentru sugari si copii mici. A se spala bine mainile dupa utilizare.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

31,17 RON
120,89 RON
11,40 RON
10,70 RON
2,45 RON
87,49 RON