SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Simply zen dandruff clay hairwash 250 ml

Pret 30,27 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
CX0010926

 

Argila verde purificatoare/ pentru par cu matreata sau descuamare cutanata 

Combinatia de substante tensioactive specifice cu argila verde creaza un produs inovativ purificator bivalent pentru tratarea matretii, fie ca aceasta este prezenta pe piele uscata sau pe piele grasa.

Contine:

Argila verde
Climbazole, anti-micotic
Uleiuri esentiale: tea tree, lamaie,
Eucalipt si mentol
Agenti elasticizanti si umectanti

beneficiii:

O actiune purificanta si igienizanta permite un control eficace al matretii pe piele grasa sau uscata
Gratie actiunii exfoliante a argilei verzi, elimina scuamele pielii chiar si pe acelea fixate puternic de pielea capului, compusa din granule extrem de fine cu proprietati absorbante si normalizante

Mod de utilizare:

Se aplica pe pielea umeda, distribuind produsul in mod uniform, se maseaza si se lasa sa actioneze 2/3 minute. Se clateste cu apa calduta si se continua cu “dandruff clay mask”

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

13,90 RON
149,52 RON
23,40 RON
125,00 RON
12,20 RON
21,90 RON