SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Simply zen restructure in treatment 6 plicuri x 25 ml

Pret 58,39 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0010716

 

Un tratament specific pentru reparare, innoire si regrupare a structurii interne si externe a parului deteriorat cu efect nutritiv.

 

Contine:

Ceramide: restructureaza, protejeaza si intaresc structura interna si externa a parului, ceramidele sporesc rezistenta la agenti chimici, imbunatatesc pieptanabilitatea, confera luminozitate si moliciune.

Proteine hidrolizate din cheratina, grau si drojdie de bere: intaresc, restructureaza si conditioneaza structura interna si externa a parului, sporindu-i volumul.

Agent de conditionare: conditioneaza parul dand fibrei capilare moliciune, stralucire si facandu-l usor de pieptenat.

Ulei de masline: pentru o mai buna hidratare, hranire si luminozitate a parului.

Aloe vera: are o actiune calmanta si lenitiva si confera conditionare si moliciune parului.

Aminoacizi ai cheratinei: distributia maselor moleculare garanteaza o penetrare profunda si selectiva care restructureaza parul de la interior la exterior.

Ulei de seminte de anacard: este un ulei cu un continut ridicat de acizi grasi esentiali care hranesc parul in profunzime. Prezenta Tocoferolului (Vitamina E) sporeste rezistenta parului si il prtejeaza de agresiunile externe.

Ulei d esofranel: bogat in omega 6 si vitamine, hraneste si revitalizeaza parul.

Ulei de Argan: este un ulei cu proprietati restructurante si nutriente care ajuta la protejarea parului deteriorat.

Extracte botanice de lavanda, merisor si bambus: confera conditionare si hidratare reechilibrand atat pielea cat si tulpina.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

63,00 RON
24,80 RON
11,27 RON
78,50 RON
49,00 RON
13,50 RON