SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Solaris faina mustar 100g buc solaris plant

Pret 3,62 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
F1X021179

Solaris faina mustar 100g buc solaris plant

Făina de muştar este utilizata cu succes în măştile pentru îngrijirea parului. Muştarul stimulează circulaţia sângelui la nivelul scalpului, ajută la regenerarea părului şi previne căderea acestuia, rezolvă problemele legate de îngrăşarea părului.

Masca cu muştar nu se recomandă persoanelor cu o piele foarte sensibilă şi cu leziuni la nivelul scalpului. Periodicitatea aplicării măştii depinde de tipul de păr pe care îl avem. Dacă avem un păr gras, masca se va aplica o dată la 5 zile, pentru cei cu părul normal o dată pe săptămână, iar cei cu parul uscat vor aplica această mască o dată la 10 zile.

Ingredientele măştii (pentru păr de lungime medie):
2 linguriţe faina muştar (se găseşte în farmacie sau plafar);
2 linguriţe zahar, de dorit sa fie brun;
1 gălbenuş;
2 linguri ulei ricin (poate fi utilizat cu succes şi uleiul de migdale, cătină, măsline sau ridichi);
apă fierbinte.

Toate ingredientele, în afară de apă, se amestecă într-un vas. Se toarnă apa fierbinte, până obţinem o compoziţie de consistenţa unei smântâni groase.
Se fricţionează rădăcinile părului cu această mască. Vârfurile se ung cu puţin ulei de măsline, pentru a evita uscarea acestora. Capul se acoperă cu o pungă, peste care îmbrăcăm o căciulă, broboadă sau prosop de bumbac.

Capul se ţine acoperit 15-45 minute, dar nu mai mult de o oră, după care se spală cu apă călduţă şi un şampon pentru regenerarea părului. După spălare părul se clăteşte cu apă cu oţet de mere.
Masca se aplică timp de 1-2 luni, iar efectele produse de aceasta sunt valabile timp de 6 luni.

Atenţie! Este o mască care usucă pielea scalpului.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

4,26 RON
2,25 RON
14,19 RON
33,60 RON
9,56 RON
16,43 RON