SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Solaris faina mustar 100g buc solaris plant

Pret 3,62 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
F1X021179

Solaris faina mustar 100g buc solaris plant

Făina de muştar este utilizata cu succes în măştile pentru îngrijirea parului. Muştarul stimulează circulaţia sângelui la nivelul scalpului, ajută la regenerarea părului şi previne căderea acestuia, rezolvă problemele legate de îngrăşarea părului.

Masca cu muştar nu se recomandă persoanelor cu o piele foarte sensibilă şi cu leziuni la nivelul scalpului. Periodicitatea aplicării măştii depinde de tipul de păr pe care îl avem. Dacă avem un păr gras, masca se va aplica o dată la 5 zile, pentru cei cu părul normal o dată pe săptămână, iar cei cu parul uscat vor aplica această mască o dată la 10 zile.

Ingredientele măştii (pentru păr de lungime medie):
2 linguriţe faina muştar (se găseşte în farmacie sau plafar);
2 linguriţe zahar, de dorit sa fie brun;
1 gălbenuş;
2 linguri ulei ricin (poate fi utilizat cu succes şi uleiul de migdale, cătină, măsline sau ridichi);
apă fierbinte.

Toate ingredientele, în afară de apă, se amestecă într-un vas. Se toarnă apa fierbinte, până obţinem o compoziţie de consistenţa unei smântâni groase.
Se fricţionează rădăcinile părului cu această mască. Vârfurile se ung cu puţin ulei de măsline, pentru a evita uscarea acestora. Capul se acoperă cu o pungă, peste care îmbrăcăm o căciulă, broboadă sau prosop de bumbac.

Capul se ţine acoperit 15-45 minute, dar nu mai mult de o oră, după care se spală cu apă călduţă şi un şampon pentru regenerarea părului. După spălare părul se clăteşte cu apă cu oţet de mere.
Masca se aplică timp de 1-2 luni, iar efectele produse de aceasta sunt valabile timp de 6 luni.

Atenţie! Este o mască care usucă pielea scalpului.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

5,97 RON
9,32 RON
7,39 RON
11,21 RON
2,68 RON
9,06 RON