SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Solaris sare guerande extrafina 250g buc solaris plant

Pret 8,96 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
F1X021052

Solaris sare guerande extrafina 250g buc solaris plant

Produs lansat in gama Solaris la sfatul  Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi

Provenită exclusiv din Peninsula Guérande, din Franța, sarea de Guérande este un produs cu o remarcabilă istorie a unui meșteșug impresionant, vechi de peste 1000 de ani.
Este o sare al cărei întreg proces de producție este perfect natural. Sarea nu este spălată și nu este tratată chimic în niciun fel.
În timpul sezonului estival, de două ori pe zi, apa mării intră în bazinele formate și utilizate de secole în regiunea Guérande. Acolo, „paludierii” (culegătorii de sare) controlează nivelul apei și circulația ei; apoi, cu ajutorul soarelui și al vântului, aceștia evaporă apa, până când sarea se cristalizează.
Paludierii recoltează manual sarea astfel rezultată, cu ajutorul unui instrument specific ce seamănă cu o greblă.
Vestită în lume pentru particularitatea gustului ei, sarea de Guerande stă mărturie a generozității Naturii și a lucrurilor minunate ce rezultă atunci când omul lucrează cu grijă și respect pentru ea.

FARA ADOS DE IOD
100% NATURAL
FARA ADITIVI SAU CONSERVANTI

Contine iod natural

Bogata in oligoelemente:
 - magneziu (390 mg %)
- calciu (144 mg %)
- fier (18.5 mg %)
 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

4,93 RON
3,13 RON
4,62 RON
4,45 RON
7,39 RON
4,48 RON