SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Solaris sare roz de himalaya cristale 500g punga solaris plant

Pret 5,36 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
F1X018370

Solaris sare roz de himalaya cristale 500g punga solaris plant

Fara adaos de iod!  Sarea roz Himalaya isi datoreaza culoarea frumoasa si delicata oxidului de fier.   Fiind in intregime naturala, culoarea poate varia usor de la un lot la altul, fara ca proprietatile produsului sa fie modificate.  

Sarea este obtinuta prin metode mecanice traditionale de extragere din roca, in minele din regiunea muntilor Himalaya.   Provenind dintr-o zona neatinsa de poluare industriala, sarea se bucura de o puritate si propietati deosebite.  Recomandari:-    Uz alimentar-   

Uz cosmetic : sare de baie.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

8,09 RON
1,78 RON
14,19 RON
3,74 RON
10,49 RON
5,60 RON