SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Solaris sare roz de himalaya grunjoasa 500gr punga solaris plant

Pret 5,36 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
F1X022212

Solaris sare roz de himalaya grunjoasa 500gr punga solaris plant

Sare grunjoasă roz ce datează de peste 250 milioane de ani şi este o sursă bogată de minerale. Ea a fost extrasă din minele de la baza munţilor Himalaya şi nu a fost tratată industrial. Provenind dintr-o zonă neatinsă de poluarea industrială, sarea se bucură de o puritate deosebită și de proprietăți extraordinare. De aceea ea se recomandă şi în tratamente medicale.

Fiind în întregime naturală, culoarea poate varia ușor de la un lot la altul, fără ca proprietățile produsului să fie modificate.

 

Cantitate:

500 g

 
 
Ingrediente: 

100% sare cristale, naturală, nerafinată, fără aditivi și fără iod.
Ţara de origine: Pakistan

 
Categoria de vârstă: De la 12 luni
"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

9,56 RON
3,97 RON
9,64 RON
3,86 RON