SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Solaris seminte chia 300g punga solaris plant

Pret 13,44 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
F1X021349

Solaris seminte chia 300g punga solaris plant

Seminte de Chia (Salvia Hispanica)

Proprietati

Despre semintele de Chia: au de 30 ori mai multi antioxidanti decat afinele, de 6 ori mai mult calciu decat laptele integral, de 3 ori mai mult fier decat spanacul, de 15 ori mai mult magneziu decat in broccoli, de 8 ori mai mult omega 3 decat somonul, cu 50% mai mult acid folic decat sparanghelul, cu 25% mai multe fibre decat inul.
Chia contine mai multe proteine decât cerealele. Comparati continutul de 19-23% al semintelor de chia cu cel al grâului (14%), porumbului (14%), orezului (8,5%), ovãzului (15,3%) si orzului (9,2%).
Semintele de chia sunt foarte bogate in fibre (cca 37%) ceea ce le face foarte utile celor suferinzi de constipatie si pentru intretinerea sanatatii colonului in general.

Recomandari

Avand un indice glicemic mic sunt foarte bune pentru diabetici.
Datorita bogatiei de acizi grasi omega-3 ajuta foarte mult la scaderea colesterolului in exces si mai ales a LDL-colesterolului (asa-numitul colesterolul “rau”).
Bogatia in substante antioxidante le recomanda ca ajutor pretios in intarirea sistemului imunitar si regenerarea celulara.

        Semintele de chia

    Consumate crude sau prajite, intregi sau macinate, in amestecuri de salate, cu cereale cu lapte ori cu sucuri naturale, aceste seminte sunt o sursa excelenta de fibre, proteine, acizi grasi Omega-3 si Omega-6, antioxidanti, vitamine, minerale si aminoacizi.                                                                                                        

 Au proprietati ce previn imbatranirea precoce, inhiba apetitul, iar o lingura de seminte asigura energia unei persoane pe durata intregii zile. Sunt utile diabeticilor, avand un indice glicemic scazut, dar si sportivilor, pentru rezistenta si hidratare.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

20,60 RON
5,22 RON
9,42 RON
11,56 RON
17,61 RON
5,97 RON