SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Solaris ulei cocos 200ml buc solaris plant

Pret 26,88 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
F1X020809

Solaris ulei cocos 200ml buc solaris plant

Beneficiile uleiului de nuca de cocos includ ingrijirea parului, pielii, inlaturarea stresului, mentinerea nivelului de colesterol, pierderea in greutate, cresterea imunitatii, digestie si metabolism adecvat, inlaturarea problemelor la rinichi, boli cardiace, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, HIV si cancer, ingrijire dentara si rezistenta oaselor. Aceste beneficii pot fi atribuite prezentei acidului lauric, capric, caprilic, dar si proprietatilor sale antimicrobiene, antioxidante, antifungice, antibacteriene.

 


Ingrijirea parului
: uleiul de nuca de cocos este unul dintre cele mai bune produse naturale pentru ingrijirea parului. El ajuta la cresterea sanatoasa a parului, oferindu-i stralucire. Masajul regulat al scalpului cu ulei de nuca de cocos asigura lipsa de matretii, paduchilor si ouale acestora, si o buan hidratare a pielii. Ulei este intens utilizat in subcontinentul Indian pentru ingrijirea parului. Este un balsam excelent si ajuta la cresterea parului. Acesta prevede, de asemenea, proteine esentiale necesare pentru hranirea parului deteriorat. Prin urmare, este folosit ca ulei de ingrijire a parului si utilizat in productia diverselor balsamuri, creme si sampoane anti-matreata. Uleiul de nuca de cocos este in mod normal aplicat local.

 

Inlaturarea stresului: uleiul de nuca de cocos este foarte linistitor si prin urmare, ajuta la eliminarea stresului. Aplicarea uleiului sub forma de masaj la cap ajuta la eliminarea oboselii.

 


Ingrijirea pielii
: uleiul de nuca de cocos este excelent pentru masarea pielii, de asemenea. Acesta actioneaza ca o crema hidratanta eficace pe toate tipurile de piele, inclusiv pielea uscata. Uleiul de cocos este comparabil cu uleiul mineral, insa spre deosebire de acesta, nu exista nici o sansa de a suferi de efecte secundare negative asupra pielii. Uleiul de nuca de cocos este o solutie sigura pentru a preveni uscarea si exfolierea pielii, intarzierea aparitiei ridurilor si ii ofera fermitate. Este folosit cu succes si in diferite probleme ale pielii inclusiv psoriazis, dermatita, eczeme si alte infectii. Prin urmare, ulei de cocos formeaza ingredientul de baza in diverse produse de ingrijire a corpului, cum ar fi sapunuri, lotiuni, creme, etc.

 


Imbatranirea prematura:
ulei de nuca de cocos ajuta la prevenirea imbatranirii premature si a bolilor degenerative, datorita proprietatilor sale antioxidante.

 


Bolile de inima: e
xista o conceptie gresita raspandita printre multi oameni care zice ca uleiul de nuca de cocos nu este bun pentru inima. Acest lucru se datoreaza faptului ca acesta contine o cantitate mare de grasimi saturate. Cu toate acestea, uleiul de cocos este benefic pentru inima, deoarece contine aproximativ 50% acid lauric, care ajuta la prevenirea diferitelor probleme cardiace, inclusiv nivelurile de colesterol si hipertensiune arteriala. Grasimile saturate prezente in uleiul de nuca de cocos nu sunt daunatoare cum se intampla in cazul altor uleiuri. Acesta nu conduce la cresterea nivelului de LDL. De asemenea, reduce incidenta ranilor in artere si, prin urmare, ajuta la prevenirea aterosclerozei.

 


Pierderea in greutate
: uleiul de nuca de cocos este foarte util in reducerea greutatii. Acesta contine acizi grasi cu lanturi mijlocii si lungi, care ajuta la eliminarea greutatii in exces. De asemenea, este usor de digerat si ajuta la o functionare sanatoasa a sistemelor de tiroida si enzime. Mai mult, acesta creste metabolismul organismului prin eliminarea stresului, astfel arzand mai multa energie si ajutand persoanele obeze si supraponderalii sa reduca greutatea corporala. De aceea persoanele care locuiesc in zonele tropicale de coasta, si care consuma ulei de nuca de cocos zi de zi ca ulei de gatit, nu sunt in mod normal grasi, obezi sau supraponderali.

 

Pancreatita: uleiul de nuca de cocos este de asemenea considerat a fi util in tratarea pancreatitei.

 


Luptă împotriva bacteriilor

 

Studiile arată că un consum constant de ulei de cocos ajută organismul să lupte împotriva bacterilor și virusurilor care determină apariția răcelilor comune sau a gripei.

 


Eficient în lupta contra diabetului

 

De asemenea, acest tip de ulei s-a dovedit a fi eficient în lupta contra diabetului, întrucât menține în limite normale nivelul de zahăr din sânge. În plus, uleiul îmbunătățește digestia și ușurează absorția vitaminelor în organism.

 


Scade colesterolul total

 

Uleiul de cocos conține un acid gras saturat numit acid lauric, care are rolul de a mări nivelul colesterolului bun (HDL) din sânge, menținând în limite normale colesterolul total.

 

În plus, uleiul de cocos ajută la buna funcționare a tiroidei. Atunci când glanda tiroidiană nu funcționează în mod corespunzător poate duce la creșterea nivelului de colesterol din sânge.

 


Mentine inima sănătoasă

 

Datorită antioxidanților pe care îi conține, uleiul de cocos combate efectele nocive ale radicalilor liberi, prevenind astfel distrugerea țesuturilor și afectarea organelor. Procesul de oxidare este cauza majoră care duce la apariția bolilor cardiovasculare și la accelerarea îmbătrânirii pielii.

 


Reglează greutatea corporală

 

Uleiul de cocos conține un tip de grăsimi sănătoase care contribuie la creșterea cantității de energie furnizată de organism prin arderea eficientă a depozitelor de grăsimi.

 

Un studiu recent arată că femeile care au consumat 2 linguri de ulei de cocos timp de 12 săptămâni nu doar că nu au mai acumulat calorii, dar au și reușit să reducă în mod considerabil procentul de grăsime abdominală.

 

In cele din urma, uleiul de nuca de cocos este adesea preferat de catre sportivi, culturisti si persoanele care tin o dieta. De ce? Ei bine, uleiul de nuca de cocos contine calorii mai mici decat alte uleiuri, continutul de grasimi este usor transformat in energie si nu duce la acumularea grasimilor in inima si artere, ajutand la stimularea energiei si rezistentei, si imbunatatind performantele sportivilor.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

4,26 RON
4,12 RON
20,17 RON
4,35 RON
30,24 RON
14,19 RON