SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Solaris ulei volatil eucalipt 10ml buc solaris plant

Pret 7,28 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
A3X005131

SOLARIS ULEI DE EUCALIPT


Uleiul esential de eucalipt este obtinut din frunzele si ramurile eucaliptului, renumit copac ca fiind copacul febrei. Proprietatile vindecatoare ale acestui ulei au fost descoperite de aborigeni, bastinasii din Australia, utilizand acest ulei ca  un remediu pentru problemele de piele si pentru febra.
Este un descongestionant usor, are un puternic efect antibacterian si antimicrobian, este un excelent antiseptic al cailor respiratorii, antiseptic al cailor urinare, balsamic (calmant al tusei, fluidifiant al expectoratiilor), febrifug, hipoglicemiant, stimulator, vermifug, bactericid, cicatrizant, indeparteaza tantarii, paraziticid, preventic pentru afectiunile contagioase si pulmonare.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

5,52 RON
4,45 RON
5,60 RON
9,26 RON
4,62 RON
9,06 RON