SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Solaris ulei volatil eucalipt 10ml buc solaris plant

Pret 7,28 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
A3X005131

SOLARIS ULEI DE EUCALIPT


Uleiul esential de eucalipt este obtinut din frunzele si ramurile eucaliptului, renumit copac ca fiind copacul febrei. Proprietatile vindecatoare ale acestui ulei au fost descoperite de aborigeni, bastinasii din Australia, utilizand acest ulei ca  un remediu pentru problemele de piele si pentru febra.
Este un descongestionant usor, are un puternic efect antibacterian si antimicrobian, este un excelent antiseptic al cailor respiratorii, antiseptic al cailor urinare, balsamic (calmant al tusei, fluidifiant al expectoratiilor), febrifug, hipoglicemiant, stimulator, vermifug, bactericid, cicatrizant, indeparteaza tantarii, paraziticid, preventic pentru afectiunile contagioase si pulmonare.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

3,44 RON
5,15 RON
26,88 RON
5,97 RON
8,42 RON
5,22 RON