SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Solaris ulei volatil lavanda 10ml buc solaris plant

Pret 9,96 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
A3X005183

SOLARIS ULEI DE LAVANDA VOLATIL


Uleiul de lavanda are proprietati antiseptice si antispastice fiind util in tratarea problemelor sistemului respirator (gripa, bronsita, tuse, pneumonie, laringita), dar si a problemelor digestive pe fond nervos (colici, indigestie, voma, balonare, diaree ).
De asemenea, fiind antiinflamator si antibacterian se poate folosi in cistite, leucoree si alte infectii genitale.
Datorita efectului echilibrant si profund calmant, uleiul de lavanda este indicat persoanelor sensibile, deprimate, stresate si celor care trec foarte usor de la o stare psihica extrema la alta. Utilizarea uleiului de lavanda le va ajuta sa depaseasca cu mai mult calm situatiile neprevazute si stresante.
In plus, utilizat in candela aduce un miros placut in camera si ajuta la indepartarea insectelor.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

7,39 RON
11,95 RON
12,61 RON
9,26 RON
4,45 RON
2,68 RON