SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Solaris ulei volatil portocale 10ml buc solaris plant

Pret 5,92 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
A3X005133

Solaris ulei volatil portocale 10ml

 

Uleiul de Portocale pare sa aiba o actiune calmanta asupra stomacului, in special in stari de nervozitate. De asemenea, el stimuleaza bila si poate ajuta la digestia grasimilor, inlatura colicile si flatulenta, incurajeaza peristaltismul si ajuta in caz de constipatie. Se aplica sub forma de masaj pe abdomen.

Are de asemenea, un efect relaxant, dar este mai degraba inaltator si energizant decat sedativ. Mirosul sau placut este benefic in stres, tensiune nervoasa, dureri de cap, oboseala. In general, uleiul esential de Portocale este detoxifiant si are efect de curatare, incurajand eliminarea fluidelor in exces si a produsilor metabolici daunatori. El poate fi utilizat in bai sau masaj pe parcursul unei cure de detoxifiere a organismului, sau pentru reducerea celulitei. Uleiul de portocale este potrivit pentru persoane deprimate, chiar frustrate, lipsite de energie. Aceste persoane sunt foarte indulgente cu ele insele chiar daca nu le place sa recunoasca acest lucru, fiind adesea coplesite de probleme.

Uleiul de Portocale este ca o mica raza de soare stralucind peste gandurile intunecate.

Utilizarea lui duce la accelerarea proceselor organice incetinite, iar directia vietii se va schimba, deoarece veti deveni mai optimist si mai hotarat in realizarea propriilor aspiratii.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

1,78 RON
8,09 RON
5,67 RON
13,89 RON
7,71 RON
12,61 RON