SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Solaris ulei volatil portocale 10ml buc solaris plant

Pret 5,87 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
A3X005133

Solaris ulei volatil portocale 10ml

 

Uleiul de Portocale pare sa aiba o actiune calmanta asupra stomacului, in special in stari de nervozitate. De asemenea, el stimuleaza bila si poate ajuta la digestia grasimilor, inlatura colicile si flatulenta, incurajeaza peristaltismul si ajuta in caz de constipatie. Se aplica sub forma de masaj pe abdomen.

Are de asemenea, un efect relaxant, dar este mai degraba inaltator si energizant decat sedativ. Mirosul sau placut este benefic in stres, tensiune nervoasa, dureri de cap, oboseala. In general, uleiul esential de Portocale este detoxifiant si are efect de curatare, incurajand eliminarea fluidelor in exces si a produsilor metabolici daunatori. El poate fi utilizat in bai sau masaj pe parcursul unei cure de detoxifiere a organismului, sau pentru reducerea celulitei. Uleiul de portocale este potrivit pentru persoane deprimate, chiar frustrate, lipsite de energie. Aceste persoane sunt foarte indulgente cu ele insele chiar daca nu le place sa recunoasca acest lucru, fiind adesea coplesite de probleme.

Uleiul de Portocale este ca o mica raza de soare stralucind peste gandurile intunecate.

Utilizarea lui duce la accelerarea proceselor organice incetinite, iar directia vietii se va schimba, deoarece veti deveni mai optimist si mai hotarat in realizarea propriilor aspiratii.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

6,28 RON
26,88 RON
9,78 RON
9,26 RON
6,73 RON
9,56 RON