SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Sonnentor bio ceai amestec "far stres" 18dz buc sonnentor

Pret 13,97 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
R1X021221

Sonnentor bio ceai amestec "far stres" 18dz buc sonnentor

Fara Stres!
ASezati-va comod, relaxati-va Si bucurati-va de un ceai liniStitor!

A lasa grijile deoparte necesita practica! În aceasta lume plina de agitatie, stres Si griji trebuie sa ne amintim ca avem nevoie de relaxare Si de clipe fara stres. Acest ceai din amestec de plante va va ajuta sa faceti doar acest lucru. Versatil, cu un gust dulce si  aromat, echilibreaza starea de spirit

De asemenea este un ceai perfect la micul dejun. Preparat are o culoare galben deschis cu o aroma florala delicata, un miros Si gust dulce, racoritor cu putina adiere de lamai.
 
SONNENTOR va ofera un Ceai din amestec de plante "Fara Stres!", provenind din agricultura ecologica certificata Si controlata.
 
- CEAI AMESTEC PLANTE FARA STRES!
18 pliculete, cu filtru dublu, ambalate individual
 
Lasati-va grijile deoparte, bucurati-va de clipe sanatoase…
SONNENTOR

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

5,89 RON
13,05 RON
13,66 RON
27,00 RON
17,91 RON
5,89 RON