SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Sonnentor ceai cimbru de cultura 70gr cutie sonnentor

Pret 17,61 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
R1X022064

Sonnentor ceai cimbru de cultura 70gr cutie sonnentor

Recomandat in : DURERI DE GAT

Ceaiul linisteste, calmeaza, inflamatiile si durerile, de gât.

Ca si condiment este de nelipsit în preparatele bucatariei Mediteraneene.

Ceaiul este recomandat în perioada de schimbare climatica dar si ca adjuvant în terapii traditionale sau conventionale pentru probleme a cai respiratorii.

Plantele SONNENTOR sunt cultivate manual în zile speciale, sunt uscate la temperaturi sub 40-50 de grade si sunt ambalate manual în ambalaje 100% prietenoase cu mediul, ecologice, astfel ajunge în ceasca dumneavoastra gustul adevarat a plantelor.

O realitate - ceaiul este o bautura foarte sanatoasa deoarece este naturala si contine, în functie de varietate, elemente foarte valoroase (minerale, vitamine, antioxidanti, etc…).

Producator SONNENTOR

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

80,00 RON
15,65 RON
32,90 RON
7,27 RON
21,30 RON
3,29 RON