SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Sonnentor ceai lapacho 70g cutie sonnentor

Pret 13,66 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
R1X020310

Sonnentor ceai lapacho 70g cutie sonnentor

Ceaiul Lapacho se obţine din scoarţa de Tabebuia avellandae ( creşte în pădurile ploioase ale Americii de Sud). Decojirea se face fără deteriorarea copacilor. Lapacho nu conţine teină.

 Cu un gust plăcut, aromă intensă de vanilie şi o culoare galben-chihlimbar, acest ceai este foarte apreciat, fiind considerat un ceai bun la toate. Ceaiul de plante Lapacho conţine numeroase tanine, flavonoizi, oligoelemente şi minerale (calciu, magneziu, zinc, fosfor, crom, siliciu, potasiu şi nichel), dar şi o serie de acizi şi vitamine, fapt pentru care este folosit în medicina tradiţională ca adjuvant în tratarea diverselor afecţiuni, precum ulcer, diabet, artrită sau chiar cancer, în special de prostată, ficat sau sân.

Consumul acestui ceai prezintă numeroase beneficii pentru organism: ajută digestia, întăreşte sistemul imunitar, util în detoxificarea organismului, are efect analgezic, antiinflamator şi vindecă candidoza, reglează tensiunea arterială, stimulează regenerarea celulelor, are efect sedativ şi diuretic şi ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor.


Producator: Sonnentor, Austria

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

17,15 RON
14,87 RON
14,87 RON
17,91 RON
5,89 RON
5,89 RON